ده پیشنهاد برای بار آوردن پسری ماهر
بار آوردن پسری ماهر و عاقل میتواند چالش باشد. برخی پسرها برای یاد گرفتن احترامهای اجتماعی کند هستند و بیشتر علاقه مندند با بازی کامپیوتری و پوکمون سرگرم شوند تا انسانها. برخی تا حدی خشن و گستاخ هستند که برای تمرکز دچار مشکل میشوند.
مهم نیس پسر شما چگونه است . ما 10 راه مفید برای تحریک او داریم تا شخص ماهر و شادمانی شود.
1-به او مسولیت دهید
پی گیری راهنمایی ها و تمام کردن وظایف مهارتهایی است که اغلب در پسرها به کندی کامل میشود. تمرین کمک میکند. از بچه پیش دبستانی بخواهید قاشقی برای شما بیاورد تا بتوانید خمیر پنکیک را بهم بزنید. به بچه مدرسه ای خود کارهای منظمی بدهید مثلا اینکه از حیوان خانگی مراقبت کند.
احساسی از مسولیت پذیری برای او در مدرسه بسیار خوب است و کار خانه تان به ارامی پیش میرود.
2-بگذارید احساساتش را نشان دهد
حتی درین زمانه مدرن هم از پسران انتظار میرود که اشکهایشان را خفه کنند و خشمشان را بخورند، در حالیکه دختران کنترل آزادانه تری هنگام احساسات دارند. وقتی پسرتان عصبی میشود اجازه دهید خودش را نشان دهد ولی تا زمانیکه مخرب و غیرقابل کنترل نشود.
بعد ازینکه دوباره کنترلش احساساتش را بدست آورد میتوانید با او در باره احساس و دلیلش صحبت کنید کمک کنید بر احساسش نامی بگذارد آیا صدمه است یا غم یا عصبانیت.
3- به او مقدار زیادی عشق فیزیکی ابراز کنید.
مطالعات نشان می دهد که مادر و پدرها تماس فیزیکی کمتری با پسران نسبت به دختران دارند، این شیوه هم از نوباوگی شروع میشود. اما دختران تنها کسانی نیستند که نیاز به بغل و آغوش دارند بغل پدر و مادر به پسر کمک میکند احساس آرامش و اطمینان کند.
هرچه پسر بزرگ شود محتملتر است که از بغل و بوسه با خجالت فرار کند مخصوصا در حضور دوستانش. اما حتی اگر انها نگویند که این را میخواهند هم به همان اندازه هنوز نیازش دارند پس ممکن است نیاز داشته باشید پسران را لمس کنید و در آغوش گیرید ولی طوری که کمی پوشیده تر باشد.- اغوش سریع وقتی کسی انجا نیست یا مالش شانه ها وقتی با هم در آشپزخانه کار میکنید.
4- تلاش نکنید موتور دور تند او را خاموش کنید.
پسرها معمولا انرژی زیادی دارند که میتواند اگر شانس کافی برای دویدن و بالا رفتن و خارج کردن این نیرو نباشد، محصور شود مطمئن شوید که به پسرتان یاد اوری کنید زمانها و مکانهای هستند –کلاس مثلا- که باید دنده اهسته تر حرکت کند.
5- نگران نباشید اگر به حد کافی پسرانه رفتار نمی کند.
حتی پدران سختگیر هم گاهی حالت پرورشی دارند (حداقل آن خوبهایشان). اگر پسر کوچک شما دوست دارد اسباب بازی پارچه ای اش را در اغوش بگیرد، او را منع نکنید. او دارد مهارتهایی را تمرین میکند که در بزرگسالی به درد او میخورند.
6- به او شانسی دهید تا مهارتهای اجتماعی اش را گسترش دهد
اغلب پسرها دوستیهای صمیمی و نزدیک با دخترها ایجاد نمیکنند . بیشتر دوست دارند در گروه ها بازی کنند و برای رهبری مسابقه دهند به پسرتان کمک کنید دوستیهای تک به تک را تقویت کند. برای این کار زمان بازی برای او ترتیب دهید و تشویقش کنید اسباب بازیهایش را مشترک کند و اخلاق خوبی داشته باشد و بخوبی بازی کند.
7-موسیقی را بخشیاز زندگی اش کنید.
تمرین یک ساز میتواند به پسرتان حس رضایت ارزشمندی بدهد مطالعات نشان میدهد که دروس موسیقی میتواند مهارت فکری یک بچه کوچک را هم تیز کند و حافظه اش را تقویت کند
اگر فعالیت گروهی بیشتر پسرتان را درگیر میکند، گروه کر کودکان میتواند فعالیت موسیقی جالبی باشد فاید دیگر: گروه های کر با هم تمرین میکنند پس شما لازم نیست زیاد در خانه زمان تمرین اجباری بگذارید او را به کنسرت یا تیاتر موزیکال ببرید که گزینه خوبی است اگر خودش هم مایل باشد
8- علایق او را تشویق کنید حتی اگر فعالیتهای پسرانه نیستند.
اگر پسرتان میخواهد کلاس رقص برود ممکن است دوستانش مسخره اش کنند که مدیریت مساله سخت میشود اما اگر حس قدرتمندی از خود در پسرتان تزریق کنید و او را به پذیرش تفاوتهای دیگران تشویق کنید برایش آسانتر است که با هر تمسخر که از تفاوت نشات گرفته کنار آید.
پس اگر میخواهد کلاس رقص برود به او اجازه دهید ، از طرفی سال آیندهاو ممکن است به همان جدیدت بخواهد بیسبال بازی کند.
9- در جریان امور مدرسه قرار داشته باشید.
مرتبا با معلمش صحبت کنید تا قوت و ضعف کلاسی اش را بدانید به خودش هم بگویید که فکر میکنید قوتش در چه است تکالیفش را بررسی کنید (ولی خودتان انجام ندهید) و تشویقش کنید که روزی یکبار داستانی بخواند یا حداقل گوش دهد
10- نکات مثبت را تحسین کنید
رفتار پسرانه حتی در سن مناسب هم برای مدیریت بزرگسالان سخت است و پسرها موارد متعدد تصحیح و توبیخ و سرزنش را در مدرسه و خانه دریافت میکنند والدین دختران اغلب شکایت میکنند که پسران تمام توجه را ار کلاس میگیرند اما (مخصوصا در سنین کم) اغلب این توجه منفی است
چکار کنید؟ هروقت ممکن است هر رفتار خوبی دیدید فورا بگویید بگذارید بداند که تلاشهایش را برای جلب کنترل شخصی و منتقل کردن انرژی اش به فعالیتهای سازنده و خوب را تحسین میکنید
برای دریافت مقالات ما در تلگرام، در کانال تلگرام نی نی کده عضو شوید و یا ما را در اینستگرام نینی کده دنبال کنید.
درودبرشما
مطالب مفیدی است ولی درحال حاضرباشیوع گوشی های هوشمند،کامپیوتراکثرخانواده هاوبچه های خردسا ل بااین وسائل سرگرم،وکنترلی برعملکردفرزندان خودندارند.وازجهت تعلیم وتربیت نسبت به فرزندان بی توجه هستند.