مصرف خاویار در دوران بارداری
امروزه، افراد هوشمند برای هر اتفاق ریز و درشت در زندگی خود، دنبال راهکار هایی برای ضمانت سلامتی و موفقیت در حین و در پایان پروسه کاری خود می گردند. مدیران موفق، بیمه را به خدمت می گیرند و رانندگان وسایل نقلیه، در زمستان زنجیر چرخ می بندند، تا خدای ناکرده با مشکل ناگواری رو به رو نشوند. ارتباط این مسائل با موضوع این مقاله، در اشاره به اهمیت ضمانت در کار هاست. بدیهی است که بارداری که خود امر بسیار با اهمیتی است، از این قاعده مستثنا نیست.
مادران، به ویژه در زمان بارداری، نیاز به مراقبت و حفاظت های مخصوص به خود دارند، زیرا که این دوران یکی از حساس ترین و بعضا سخت ترین دوران زندگی هر خانمی به شمار می آید، و هر عقل سلیمی حکم می کند که هر چه در توان است برای امور “تسهیل” و “ضمانت” سلامت این دوران صورت گیرد.
خاویار برای سلامتی مادران باردار
خاویار، یکی از خاص ترین و اعجاب انگیز ترین مواد خوراکی در اطراف ماست که دوران بارداری بانوان را بر آن ها سهل نموده و ضمانتی است بر سلامت مادر و فرزند در پایان دوره.
خواص خاویار :
- خاویار سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی و پروتئین و چربی است.
- مصرف آن در پیشگیری از ابتلا به بیماری های التهاب مفاصل، دستگاه گوارش و سرطان های مختلف بسیار موثر است.
- این ماده غذایی غنی و پر خاصیت، سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است. بنابراین، برای درمان بیماری های افسردگی و قلبی ـ عروقی بسیار سودمند است.
- خاویار سرشار از آهن است. به همین دلیل است که مصرف آن به افراد مبتلا به کم خونی ناشی از کمبود آهن توصیه می شود. ویتامین های موجود در خاویار می تواند نیروی از دست رفته فرد را در دوره نقاهت بیماری پس از جراحی های بزرگ و بیماری های عفونی به وی برگرداند.
- این ماده غذایی گرانبها با تقویت سیستم ایمنی بدن می تواند آثار بی هوشی ناشی از عمل جراحی را نیز رفع کند.
توصیه ی پزشکان درباره خاویار چیست؟
به توصیه اکثریت پزشکان متخصص و مجرب , خاویار ایران بهترین تغذیه در طول دوران بارداری است اما بیشترین مصرف خاویار در خانم های باردار طبق تجویز پزشکان در ماه های ۶ تا ۹ بارداری صورت میگیرد. البته مصرف خاویار در کل 9 ماهه بارداری باعث تقویت مادر و هم تقویت جنین می شود.
لازم به ذکر است که خاویار ایران فاقد جیوه است و به مادر و فرزند کوچکترین آسیبی نمی زند، درحالیکه ماهی های اقیانوس، جیوه دارند، اما ماهی های خاویاری ایران مختص دریای خزر و محیط های پرورشی اند و فاقد جیوه هستند.
توصیه ی ما این است که قبل از شروع مصرف خاویار در دوران بارداری، با پزشک خود مشاوره کنید.
امکان نظر دادن در اینجا وجود ندارد